Wij kopen onze producten graag lokaal in, neem bijvoorbeeld het Waards Rund uit Snelrewaard, exclusief, ambachtelijk en oer-Hollandse rundvlees. Een waar genot voor de tong! Bij Alle Hens bieden we je een uitgebreid assortiment, van boterzachte ossenhaas tot en met Waards Rund-bitterballen.

Het geheim van het Waards Rund
Het geheim zit ‘m in de nostalgie, de puurheid en de authenticiteit van de producten. Het vlees is van absolute topkwaliteit en wordt met alle zorg omgeven. De runderen worden verwend in de wei en in de stal. Ze grazen in de Snelrewaard, langs de oevers van de Hollandse IJssel. In de stal genieten ze van een zorgvuldig samengesteld menu van biologische soja, maïs, bierbostel, suikerbieten, aardappelvezels, hooi, stro en biologische kruiden. Terwijl er op de achtergrond klassieke muziek afspeelt, houdt Waards Rund-houder Karel de Bruyn een oogje in het zeil.

Alle Hens en het Waards Rund
In samenwerking met Kraan Vleesservice uit Utrecht worden niet alleen het Waardse Rundvlees maar ook het Waardse kip en Kalfsvlees, speciaal voor ons geselecteerd. Met zo’n uniek streekproduct in handen, mag je er dus vanuit gaan dat dat deze met de grootst mogelijke zorg en passie door onze keukenbrigade wordt bereid. Trouwens, niet alleen met vlees zijn we heel goed, ook onze visgerechten worden tot in perfectie gegrild.